|
|
עמוד:471
והלאה 70 - שנות השביעי : שער 471 . נראה כי ניהול 2016 באוגוסטאושר באופן רשמיביניהןהמיזוגהספרים, יחד עם, בלי לקחת סיכונים גדולים,ההוצאה המצויין מן הבחינה העסקית ריםמאפששוק ספרים שאינו מפוקח ומאוסדר,, בתוךהשותפות ב"צומת ספרים" תקשים לעמוד בתחרותמלהוצאה להמשיך ולצמוח בשעה שמו"לים אחרים מול הריכוזיות העולה . הקשה הוצאת "מודן" נודעת בספרי הבישול שלה, אשר תופסים חלק נכבד ממדף בהקשר זה, ועל אף שספרי בישול אינם עיקר עניינו שלספרי הבישול בישראל . . הוצאות אחרות שמוציאותעל הספרים האלהראוי להוסיף כמה מילים 18 ספר זה, ארי - ספרי בישול אינן משתוות לרציפות ולכמות של "מודן" בתחום זה . שירי לב כתבה : הוצאת "מודן", שנחשבת לשלטת בתחום ספרי הבישול בארץ, הוציאה מ"בישולה", שמכר כמה מאות – 1975 ספרי בישול מאז שנת 260 לאור ימת רבי המכר כשש שנים ( ! ) ועד ספריואלפי עותקים ועמד בראש רש של ישראל אהרוני . כיצד קרה שהוצאות הספרים הגדולות פינו ל"מודן" את נישת ספרי הבישול והותירו אותה כמעט לבד בתחום ? לפני שנים אחדות, טוענים בכמה הוצאות ספרים, החלה "מודן" בשיטת שיווק רכה והחלו להימכרחדשה : ספרי בישול שהחלו להתיישן עברו לכריכה שקלים 25 במכירות מרוכזות במחירים נמוכים במיוחד, שהגיעו גם עד בטןלעיון נוסף בקשר שבין אוכל לחברה ראו ספרו של אביעד קליינברג ( עורך ) , 18 ראו עוד : כתר ואוניברסיטת תל אביב . מלאה : מבט אחר על אוכל וחברה, גבולות הטעם הטוב : ספרות בישול, תרבות פופולארית ) . 2008 מזור, מ . ( - טרגרמן עבודה לשם קבלת תואר מוסמך, החוג לתקשורת,שראל הגלובלית . ומו"לות בי אוניברסיטת חיפה . קולוניזציה של - ) . מסלט ירקות ולבניה להמבורגר וסושי : הקוקה 1998 אלמוג, ע . ( . 25 - 32 , 3 - 2 , מקום למחשבהישראל . חיפה : . פרידה משרוליק : שינוי ערכים באליטה הישראלית ) . 2004 אלמוג, ע . ( ת חיפה / זמורה ביתן . אוניברסיט ההיבטים החברתיים והפוליטיים של המטבח הערבי – בגובה הבטן ) . 2006 גביעון ל . ( ירושלים : כרמל . . בישראל . עבודת גמר לשם קבלתכך תבשלנה ! קריאה בספרי בישול ישראליים ) . 2002 טנא, ע . ( אביב . - תואר מוסמך, אוניברסיטת תל
|
נייגר, מוטי
|