|
עמוד:9
הספר הקטן שיעשה לך ט וב׀ 9 • 1 כף ממרח : רוטב שוקולד, רוטב קרמל מוכן, ממרח אגוזים או ריבה • להגשה : גלידה או קצפת ( אופציונלי ) 1 . בחרו ספל גדול ( כ- 300 מ"ל ) . 2 . הניחו בו את החמאה וחממו במיקרוגל בפולסים של 10 שניות, עד להמסה . 3 . הוסיפו לספל קמח, אבקת קקאו ( אם יש ) , ביצה, חלב וסוכר . טרפו עד לקבלת תערובת חלקה . 4 . ערבבו פנימה שוקולד או אגוזים . 5 . הוסיפו ממרח שוקולד, רוטב קרמל, ממרח אגוזים או ריבה — הם ישקעו לתוך התערובת וייצרו מלית נוזלית במרכז העוגה . 6 . חממו במיקרוגל בחום גבוה במשך 5 . 2 עד 3 דקות, עד שהעוגה תופחת ומתייצבת . 7 . הגישו עם גלידה או קצפת .
|
|